Attentecs tre expertområden

Attentec erbjuder lösningar och konsulttjänster inom Internet of Things, Streaming Media och Modern Software Development. Inom ramen för expertområdet Modern Software Development kommer vi under våren att hålla ett antal frukostseminarier på temat ”Teknisk skuld” och dela med oss av konkreta förslag på vad man bör tänka på för att inte skuldsätta sig. Det handlar om hållbar arkitektur och effektiv systemutveckling. Tills vidare kan vi tipsa om en video där Ward Cunningham, som myntade begreppet teknisk skuld, ger sin förklaring. Se videon här.

Alltfler företag och organisationer upptäcker fördelarna med att välja Attentec som leverantör av helhetslösningar. Även möjligheten att anlita Attentecs erfarna konsulter för kortare eller längre expertkonsultationer tilldrar sig stort och ökande intresse. Den senaste tiden har kunder anlitat Attentec som experter på:

  • Continuous Integration och Continuous Deployment
  • Agil utvecklingsmetodik
  • Systemarkitektur för web-baserade system
  • Automatiserad testning
  • DevOps

Läs mer om Attentecs erbjudande inom Modern Software Development här.