Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/vhosts/attentec.se/httpdocs/se/wp-content/db.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/attentec.se/:/tmp/) in /var/www/vhosts/attentec.se/httpdocs/se/wp-includes/load.php on line 397
Norska Get och Attentec i Streaming Media-samarbete - IT-konsultbolag | Attentec

Digital-TV och film via internet.

Get är en norsk ledande bredbands- och innehållsleverantör som brinner för att skapa de bästa kundupplevelserna i en ständigt mer komplex medievardag. Get har valt Attentec som utvecklingspartner för sina leveranser av digital-TV och film via internet.

 

Attentec bidrar till utvecklingen av Gets lösningar för strömmande media till webben, Apple TV, Chrome Cast, Android och iOS. Attentec ger Get flexibel tillgång till kompetens om strömmande media och utveckling av appar för att konsumera Gets mediautbud.

”Attentec har medverkat från tidiga prototyper till den framgångsrika lanseringen av vårt underhållningsinnehåll på de nya plattformarna”, säger Marius Sonvoll Haugen, Get AS.