Fest och korta presentationer av trender inom Attentecs expertområden

Attentec fortsätter att växa och vi har redan vuxit ur våra gamla lokaler i Stockholm. Nu har vi flyttat in i ett ”ljust och fräscht” kontor på Kammakargatan 22. Det firar vi med en inflyttningsfest onsdagen den 27 september kl 17.00! Vi bjuder på dryck och enklare förtäring.

Vår vana trogen vill vi också dela med oss av våra kunskaper. Vi bjuder på tre korta presentationer av trender inom Attentecs expertområden internet of things, strömmande media och modern mjukvaruutveckling.

Program:

17.00 Minglet startar

17.30-17.45 Trender inom internet of things, strömmande media och modern mjukvaruutveckling

Anmäl dig senast den 22 september genom att skicka e-post till maria.flyding@attentec.se

Så hittar du till Attentecs kontor i Stockholm