Nu är årets fyra sommarjobbare igång på Attentec. Två studenter från LiTH och två från KTH bildar ett team som ska skapa en Virtual Reality-applikation som vi kommer att använda bland annat på mässor. Utgångspunkten är ett HTC VIVE PRO-kit och vår vana trogen när det gäller sommarjobb kommer de fyra studenterna själva att ha stort inflytande över innehållet och upplägget i sitt sommarjobb. Vi välkomnar Albin, Anders, Andreas och Sebastian till oss!

 

HTC VIVE PRO – en bra början på ett spännande sommarjobb!

 

Men som om detta inte vore nog kommer vi dessutom i mitten på juni att välkomna två ”extra” sommarjobbare! Det är Oscar och Viktor som sommarjobbade hos oss 2017 som återkommer. De utvecklade då en Video-on-Demand-tjänst åt den norska kabel-TV-operatören Get och nu fortsätter de med ett uppdrag åt samma kund. Kul att få er tillbaka!