Attentec fortsätter förbättra redan väldigt bra resultat i Great Place to Works årliga medarbetarundersökning. Deras undersökningar har gjorts miljontals gånger i över 50 länder och grundar sig i 25 års forskning och analys. Detta ger oss inte bara ett bra underlag för hur vi ska fortsätta utveckla vår kultur utan också en bra möjlighet att jämföra oss med andra företag och organisationer.

Årets undersökning certifierade oss som ett “Great Place to Work” för tredje gången i rad och visade att vi är en fantastisk arbetsplats. I år landar Attentecs genomsnittliga förtroendeindex på hela 92%!  Vi som jobbar på Attentec är väldigt stolta över att den kultur och stämning vi själva värdesätter så högt också får toppbetyg enligt Great Place to Work Institutes globala standard för vad som kategoriserar en fantastisk arbetsplats.

Undersökningen visar bland annat att:

  • 100% tycker att ledare/chefer på Attentec är tillgängliga och lätta att prata med
  • 100%  kan rekommendera Attentecs produkter och tjänster
  • 97% tycker att Attentec en mycket bra arbetsplats

 “Det jag uppskattar mest med min arbetsplats är  attityden att vilja bidra till kundernas och medarbetarnas framgång.”  säger en medarbetare.

– “Det gläder oss enormt att vi för tredje året i rad får ett kvitto på att den väg vi valt är rätt väg att gå och verkligen uppskattas! Attentecs stora styrka är alla engagerade och kunniga kollegor, därför är frågor om arbetsmiljö och engagemang av stor betydelse för oss och vårt resultat.”  säger Ida Evertsson, HR-chef på Attentec.

Se vilka lediga jobb det finns på Attentec >>

Om certifieringen 

Great Place to Work® certifiering är den enda certifieringen av goda arbetsplatser i Sverige. Certifieringen är baserad på Great Place to Work© Institutes globala standard för vad som kännetecknar en god arbetsplats och är ett bevis på att de anställda upplever en mycket hög grad av trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap inom organisationen.

Attentec lever upp till de högt satta krav för vad som utmärker en god arbetsplats och har efter en grundlig utvärdering förärats certifieringen Great Place to Work. Certifikatet gäller i 12 månader från erhållen certifiering.

Great Place to Work är ett undersöknings- och konsultföretag med huvudkontor i USA och med dotterbolag världen över. Varje år utför Great Place to Work® medarbetarundersökningar av 11,5 miljoner medarbetare från över 10 000 organisationer i 90 länder.

Ida Evertsson

Ida Evertsson

HR-chef på Attentec

Kontakta mig för alla dina frågor kring våra lediga tjänster eller om Attentec. 

Tel. 070-558 98 19
ida.evertsson@attentec.se