Vi på Attentec har valt att göra våra medarbetarundersökningar tillsammans med Great Place To Work. Deras undersökning grundar sig i 25 års empirisk forskning och analys, kombinerat med flera miljoner av medarbetarundersökningar som är genomförda i över 50 länder.

Vi kan med stolthet berätta att för andra året i rad har Attentec blivit certifierade som ett “Great Place To Work”! Våra kollegor ser Attentec som en mycket bra arbetsplats. Certifieringen är baserad på Great Place to Work Institutets globala standard för vad som karakteriserar en fantastisk arbetsplats.

Undersökningen visar att:

R

100% tycker att Attentec är en vänlig arbetsplats

R

93% kan rekommendera Attentecs produkter och tjänster

R

89% är stolta över att berätta för andra att de arbetar på Attentec

“Det finns ett uttalat mål att det här ska vara en bra arbetsplats och det känns som att det investeras pengar i att det ska vara så också. Vi har möjlighet till bra utrustning, vi har möjlighet att förbättra vår situation.”, kommenterar en medarbetare i undersökningen.

“Vi är enormt glada över certifieringen som ger oss ett intyg på att våra medarbetare upplever tillit till företagets ledning och känner stor kamratskap och engagemang på sin arbetsplats” säger Ida Evertsson, HR-chef på Attentec. Hon menar att det faktum att våra medarbetare känner tillit och engagemang är en förutsättning för att vi ska kunna möta de förväntningar som våra kunder och partners ställer på oss.

 

“Vi ser nu fram emot att fortsätta leverera högklassiga lösningar till våra kunder med arbetsglädje och engagemang” säger Ida avslutningsvis.

Vill du också bli en del av vår härliga kultur? Läs mer och ansök här!

Ida Evertsson

Ida Evertsson

HR-chef