Nordiska IoT-experten Attentec ingår partnerskap med världsledande plattformsleverantören Software AG i syfte att erbjuda den bästa IoT-plattformen för nästa generations IoT-lösningar.

“Som oberoende expert inom IoT är partnerskap viktigt för oss. Vi väljer ut partners vars produkter och tjänster är ledande inom sina områden – och som fungerar bra ihop – för att alltid kunna ge våra kunder den bästa lösningen. Vi träffar ofta kunder som letar efter en säker, robust och flexibel IoT-lösning som skalar internationellt och möter de komplexa krav som en sådan lösning ställer.

Det är därför extra glädjande att Software AG valt oss som partner, med en av världens ledande IoT-plattformar Cumulocity. ”  säger Stefan Sax, Försäljningschef på Attentec.

Partnerskapet med Attentec förenklar möjligheterna för företag att utgå från sina faktiska behov och välja rätt typ av lösning för maximal affärsnytta med Software AG.  Med kombinationen av Attentecs erfarenhet inom IoT och Software AG’s kompletta IoT portfölj kan vi tillsammans hjälpa företag att ta rätt beslut för deras affärsverksamhet.

Software AG har marknadens mest kompletta IoT portfölj och är rankade av Forrester som den ledande industriella IoT-plattformen i sin senaste analys.  Vi på Software AG kompletterar nu den rollen med vårt partnerskap med Attentec. “ säger Mats Grägg, Försäljningschef på Software AG.

WEBBINARIUM: Scaling up!

 Den 3:e februari kl 10:00 

Sitter du och funderar på vad nästa steg för er IoT-lösning är?
Under webbinariet Attentec tillsammans med Software AG presenterar erfarenheter av det som kan vara avgörande för framgången. 

Varmt välkomna att delta i webbinarium!

IoT Kundcase

Om Software AG

Mjukvara är den ultimata värdeskaparen för moderna företag idag. Genom ledande produkter inom IoT & Analytics och Integration & API Management, samt Business Transformation skapar Software AG  ett fritt flöde av data mellan människor, avdelningar, system och enheter.

Sedan 1969 har Software AG varit dedikerade till att integrera och koppla ihop data för att hjälpa mer än 10 000 organisationer att direkt kunna se, besluta, agera – och frodas. Besök softwareag.com för mer info.