Mycket har hänt sedan Attentec grundades 2005. Under utvecklingen och den snabba expansionen har Attentec vuxit från ett generellt konsultföretag inom mjukvaruutveckling till ett företag som levererar innovativa och kostnadseffektiva helhetslösningar till sina kunder inom internet of things och strömmande media, både i Sverige och i Norge.

Detta vill vi nu visa och vi börjar med att byta till en modernare logga som symbol för en ny era och fokus på det som är viktigast för oss – kunden och medarbetarna. Attentecs nya grafiska identitet speglar ett modernt och flexibelt företag som följer den ständiga förändringen i den snabbt växande digitaliseringen med en härlig företagskultur. Den nya identiteten har tagits fram i samarbete med Markus Reklambyrå.

Som en nästa naturlig del av vår utveckling kommer vi att öka kännedomen om Attentec. Vi ökar synligheten på marknaden för att skapa ett större värde och en starkare attraktionskraft gentemot både kunder och medarbetare.

I samband med lanseringen av en ny logotyp har vi även skapat en ny hemsida.

– Inför satsningen på ökad synlighet var det naturligt att ta fram en ny grafisk profil som reflekterar vårt varför och våra värderingar. Vi vill fånga in det nyskapande och innovativa i vår verksamhet, säger Ella Andersson, marknadschef Attentec.

Införande av den nya grafiska profilen kommer att fortsätta under våren 2019.

For mer information kontakta Ella Andersson, marknadschef 

ella.andersson@attentec.se