Attentec stärker sitt erbjudande genom ett nytt partneravtal med TH1NG, gällande IoT-plattformen IoT Open. IoT Open är en snabb, säker, öppen och mångsidig svensk IoT-plattform som utvecklats under 20 års tid. Plattformen är särskilt stark inom smarta städer och hälsovård.

 

– För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder den plattform som passar dem bäst. Det här samarbetet utökar vår portfölj av plattformar som vi kan använda för olika tillämpningar, säger Anders Englund, vd på Attentec.

 

Kort om plattformen

TH1NGs IoT-plattform IoT Open möjliggör skapandet av IoT-lösningar oberoende av teknik och bransch. IoT Open bygger på APIer för att integrera och kommunicera mellan olika system, tekniker och hårdvara på ett och samma ställe.

 

– Vi är glada att få möjligheten att samarbeta med Attentec och att de vill satsa på vår IoT-plattform IoT Open. Plattformen möjliggör bland annat skapandet av nya spännande tjänster inom flera olika områden, som tillsammans bidrar till att skapa ett smart och hållbart samhälle, säger Klas Westholm, vd på TH1NG.