Attentec fortsätter att växa och förstärker sin organisation med en marknadschef, som tidigare var anställd på Attentec som digital kommunikatör.

Ella har en stark internationell bakgrund inom marknadsföring, digital kommunikation och varumärkesbyggande, både inom B2C och B2B. I sin nuvarande roll på Attentec arbetar hon med att transformera och digitalisera företagets verksamhet och bygga upp Attentecs varumärke.

– Attentec har utvecklats från ett konsultföretag till en leverantör av lösningar inom internet of things och strömmande media. För att ytterligare befästa vår position som ledande inom dessa områden förstärker vi nu vår marknadsföring. Ella, med sin erfarenhet, drivkraft och glädjestrålande energi, är en viktig del av Attentecs fortsatta utveckling, säger Anders Englund, VD och koncernchef på Attentec.

Ella Andersson kommer med start den 1 april att leda och utveckla Attentecs arbete inom marknadsföring, kommunikation, varumärkesbyggande och sociala medier. Hon kommer att ansvara för marknadsavdelningen och ingå i ledningsgruppen.

– Det ska bli otroligt spännande att få vara med och vidareutveckla Attentecs varumärke och kommunikation. Jag ser fram emot att bidra med mina kreativa idéer och erfarenheter till utvecklingen av verksamheten och driva denna spännande resa framåt tillsammans med mina härliga kollegor, säger Ella Andersson.

 

Om Attentec
Attentec är en lösningsleverantör specialiserad på internet of things och streaming media. Vi är en ledande leverantör av mjukvarulösningar baserade på internet of things samt levererar kundanpassade lösningar för framtidens distribution och konsumtion av digital media. Vi har de specialistkompetenser som krävs för att driva projekt från att identifiera affärsnyttan till att säkra effektivitet i leverans och drift.

För mer information kontakta:

Anders Englund

VD

Ella Andersson

Marknadschef