Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Webbinarium: Skala upp er IoT-affär – del 3

april 26 | 10:00 - 11:00

Det finns många utmaningar och fallgropar för företag som står i begrepp att skala ut sin IoT-lösning. Beroende på var man är på sin IoT-resa, så kan dessa utmaningar också te sig väldigt olika. Tanken kanske först går till skalning av hårdvara och fler enheter – men det handlar om så mycket mer än bara det. I den här webinar-serien resonerar IoT-experterna Thomas Lundström (Software AG) och Stefan Sax (Attentec) kring utmaningarna med att skala upp och vad man kan göra för att förbättra sina chanser att lyckas.

Många IoT initiativ börjar som enkla pilotprojekt där det ibland tas genvägar, under detta webbinar vill vi diskutera och beröra vissa av dessa genvägar och vad som bör beaktas för att skapa ett fundament för framtida IoT initiativ och dess skalning.

Missa inte detta – anmäl dig redan idag!


Presentatörer:

Thomas Lundström
Principal Solution Architect på Software AG

Thomas har en passion för IT arkitektur och innovativa lösningar. Han gillar att vara den som utmanar, stimulerar till ideér, och hjälper dig skapa affärsmöjligheter genom att matcha dina affärskrav till tekniska kapabiliteter. Thomas har de senaste 25 åren jobbat med och skapat sig en bred kunskap om flertalet olika teknologier inom integration, affärsprocesser och data analys.

Stefan Sax
Försäljningschef på Attentec

Stefan brinner för att hjälpa företag att bli framgångsrika med sina IoT-satsningar, t ex med att hitta hållbara affärsmodeller, ta fram strategier för IoT och digitalisering och inte minst med den typen av frågor som denna serie kommer att behandla – hur man skalar upp sin IoT-affär. Stefan är civilingenjör i datateknik från Linköpings tekniska högskola och har mer än 16 års erfarenhet från telekomindustrin inom programvaruutveckling, affärsutveckling och företagsledning.

Detaljer

Datum:
april 26
Tid:
10:00 - 11:00
Evenemang Kategori: