Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Webinar IoT-säkerhet: Förtroende – den största utmaningen för IoT

2019-12-19 | 15:00 - 16:00

Gratis

Nya affärsmöjligheter och nya säkerhetsrisker 

Internet of things öppnar upp en värld av möjligheter, men också för en hel rad nya säkerhetsrisker. Antalet IoT-enheter förväntas öka till över 20 miljarder 2020 och  kommer snabbt att förändra hur vi lever, arbetar och konsumerar. En stor utmaning för alla företag handlar om säkerhet och integritet, inte minst med tanke på den nya europeiska dataskyddslagen GDPR. Att skydda data och användarnas integritet blir viktigare än någonsin. Säkerhetsbrister kan bland annat leda till förlorad data, skadat anseende, driftstörningar och personskada.
Under detta webinar ska vi tala om utmaningar med att skapa förtroende för internet of things-lösningar. Utan förtroende kommer lösningarna inte att bli framgångsrika. Därför är det den största utmaningen för IoT. 
Innehåll:
  • Exempel på angrepp, vilka är angripare och varför?
  • Hur genomförs ett angrepp?
  • 5 strategier som stoppar attacker
Längd: 1 timme
Presentatör är Anders Englund – Attentecs VD och IoT-expert. Han ingår i IDG Expert Network och skriver regelbundet artiklar om internet of things för idg.se. Anders är civilingenjör i datateknik från Linköpings tekniska högskola och Case Western Reserve University i Cleveland, Ohio.
Missa inte chansen att höja ditt IT-systems säkerhetsnivå till ett rabatterat pris. Alla som anmäler sig till webinariet får 10% rabatt på Attentecs säkerhetsgenomgång. Erbjudandet gäller en gång per kund och till och med 2019-12-31. 
Attentec erbjuder skräddarsydda säkerhetsgenomlysningar för IT-system. Våra genomlysningar kan beställas som en fristående tjänst och ställer inga krav på tidigare leveranser genomföra av Attentec. Läs mer om vår säkerhetsgenomgång här.

Detaljer

Datum:
2019-12-19
Tid:
15:00 - 16:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategori:
Webbplats:
www.attentec.se

Arrangör

Attentec