Succén är tillbaka – dags att anmäla sig till online-debatt den 19:e oktober.
Samma tema  – nya frågor!

Varmt välkomna till vår online-panel med inbjudna IoT-experter från Tele2, DNX och LumenRadio. Vi kommer att prata om hur man väljer rätt kommunikation för sin IoT-lösning.

 

När:

Den 19:e oktober kl 10:00

Du får svar på frågor som:

  • Vilka är de viktigaste frågorna att ställa sig när man ska välja kommunikationslösning?
  • Vilka är fördelarna och nackdelarna med mobila, LPWAN respektive lokala radiolösningar?
  • Trendspaning: vad kommer framtida kommunikationslösningar att erbjuda?

Vem riktar vi denna online panelen till?

Vi riktar oss till dig som jobbar med produktutveckling eller digitalisering inom tillverkande industri, energi, miljö eller fastigheter.

Om Attentec:

Attentec är en oberoende expert inom internet of things (IoT).
Med över 100 framgångsrika IoT-projekt har Attentec kunskapen och erfarenheten att hjälpa er att välja och utveckla rätt IoT-lösning. Vi delar gärna tankar och kunskap inom IoT och hur detta förändrar vår värld.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig:

 

IoT-experter: 

IoT-Panelen

Stefan Sax - Moderator

Stefan Sax - Moderator

Försäljningschef på Attentec

Stefan brinner för att hjälpa företag att bli framgångsrika med sina IoT-satsningar, t ex med att hitta hållbara affärsmodeller, ta fram strategier för IoT och digitalisering och inte minst med den typen av frågor som denna panel kommer att behanda – dvs att välja rätt lösning. Stefan är civilingenjör i datateknik från Linköpings tekniska högskola och har mer än 16 års erfarenhet från telekomindustrin inom programvaruutveckling, affärsutveckling och företagsledning. 

stefan.sax@attentec.se

 

Pontus Nordin

Pontus Nordin

Sr Global IoT Sales ManagerTele2

Pontus har närmare 20 års erfarenhet med flera svenska och utländska mobiloperatörer.

På Tele2 IoT är uppkopplade IoT lösningar kärnan i allt vi gör – men det är inte allt vi gör. Oavsett om du jobbar i fem städer eller på fem kontinenter, oavsett om du precis börjar din IoT-resa eller tar den till nästa nivå, är vi redo att stödja dig med celluläruppkoppling i världsklass och IoT tjänster som gör det möjligt för dig att lyckas digitalisera och utveckla ditt företags verksamhet. Vad vi gör är att helt enkelt ansluta din värld – och ge dig de verktyg du behöver för att göra din IoT-lösning till en framgång.

www.tele2iot.com

 

Christian Sahlin

Christian Sahlin

Business Area Manager, LumenRadio

 Christian började sin karriär på Emerson Process Management där han utvecklade ett passionerat intresse för branschen. Han också arbetat för SKF att få ta del av sin enorma kunskap inom industriell applikation. Christian har en magisterexamen inom elektronik och industriell dynamik från Chalmers tekniska högskola och de senaste åren har han arbetat med startups och scal-ups för att kultivera intresset för att skapa nya affärsmöjligheter.
www.lumenradio.com

 

Mats Pettersson

Mats Pettersson

CEO, Digital Nordix

Mats har en lång historia inom trådlös uppkoppling med internationella erfarenheter från Motorola och Telia samt 20 års erfarenhet av att starta och driva mindre bolag inom området IoT. Mats har förutom fru och barn, 5 hundar, 1 katt, 2 hästar och nu även 2 lamm – alla uppkopplade med IoT.

www.digitalnordix.com

 

Anders Englund

Anders Englund

VD och IoT-expert

Anders är Attentecs VD och IoT-expert som regelbundet publicerar artiklar om internet of things. Anders har lång erfarenhet av att hjälpa företag skapa affärsnytta med IoT. Allt från inspirationsworkshops, strategier för digitalisering och IoT, IoT-plattformar och arkitekturval. Han har jobbat med programvara i produkter och för att effektivisera verksamheter i över 30 år. Anders är civilingenjör i datateknik från Linköpings tekniska högskola och Case Western Reserve University i Cleveland, Ohio.

anders.englund@attentec.se