Tillsammans med våra partners Software AG och IoT Analytics anordnade vi ett webbinar om det viktigaste du behöver veta inför ditt nästa IoT-projekt. Hade du inte möjlighet att vara med? Ingen fara, vi spelade in det! Du kan se hela webbinariet nedan.

I videon går vi igenom varför är det viktigt att veta hur man prioriterar sitt IoT-projekt, hur du ligger steget före när det gäller smarta uppkopplade produkter, med mera.

 

Kort om talarna

Lär dig mer om talarna och deras yrkesbakgrund.

 

Anders Englund, IoT-expert, Attentec

Anders har en magisterexamen i datateknik och har lång erfarenhet av utveckling och ledning inom IT-branschen. På Attentec hjälper han företag och organisationer i deras digitaliseringsresa. IoT är ett viktigt verktyg i den processen och som IoT-expert delar Anders med sig av sina idéer och kunskaper via artiklar, webbseminarier m.m. Innan Attentec jobbade Anders på Prevas, Saab och Epitec.

 

Stefan Sax, Vice vd & försäljningschef, Attentec

Stefan har ett starkt fokus kring att hjälpa företag att lyckas med IoT och har varit involverad i ett flertal kund-IoT-projekt genom åren. Han har nästan 20 års erfarenhet av IT-branschen i en mängd olika roller, från utveckling och produktägande till försäljning och ledning. Stefan är civilingenjör i datavetenskap från Linköpings universitet, och har en helhetssyn på vad som krävs för att lyckas med digitaliseringsprojekt.

 

Jari Salminen, Vice President, IoT & Analytics (Cumulocity IoT) Software AG

Jari Salminen leder den globala IoT-försäljningen på Software AG – vars marknadsledande Cumulocity IoT-plattform hjälper företag att minska risken och accelerera IoT-projekt, samtidigt som de levererar en stark ROI. Jari har över 10 års erfarenhet av IoT-plattformar och har arbetat med ledande företag i Europa, Mellanöstern, Amerika och APAC för att distribuera IoT-lösningar. Innan sin karriär inom IoT arbetade Jari i chefsroller till exempel på Vodafone, Nokia och IBM. Han har en MSC i elektroteknik och en MBA.

 

Knud Lasse Lueth, VD, IoT Analytics

Knud Lasse Lueth är VD för IoT Analytics, ett boutiqueföretag för marknadsundersökningar och business intelligence för Internet of Things och Industry 4.0 med huvudkontor i Hamburg, Tyskland. Marknadsanalyserna och rapporterna som tillhandahålls av IoT Analytics värderas av många företag runt om i världen och spänner över ämnen som IoT-hårdvara/halvledare, IoT-anslutning&5G, IoT-mjukvara & moln och IoT-applikationer/användningsfall. Innan han etablerade IoT Analytics 2014 tillbringade Knud flera år som konsult på Boston Consulting Group och konsulterade olika kunder om teknikstrategier och adoption. Knud har en Master of Industrial Engineering från Karlsruhe Institute of Technology (KIT) samt en MBA från INSEAD business school.

Titta på inspelningen

Kortversionen (20 minuter)

Vill du veta mer?

Har du frågor om oss eller artikeln? Ta kontakt med Stefan direkt, eller använd vårt kontaktformulär.

Stefan Sax
Försäljning

Tel. 070-619 12 50
stefan.sax@attentec.se