Kundcase

Här kan du läsa mer om några av våra uppdrag.

Elop Attentec IoT-lösningar

Heartrunner

MedTech

Heartrunner har utvecklat och driver systemet och appen Sms-livräddare.  Attentecs team hjälper till med att utveckla och underhålla systemet bakom appen Sms-livräddare.  

Läs mer

Elop Attentec IoT-lösningar

Camfil

Industri

Camfil provides premium clean air solutions globally. Attentec has developed the app Verto that ensures up-to-date information about Camfil’s products and provide the best possible solutions to customers.

Läs mer

Elop Attentec IoT-lösningar

SyntheticMR

MedTech

SyntheticMRs unika teknik mäter hjärnans absoluta egenskaper och levererar justerbara kontrastbilder, automatisk biomarkörsegmentering och kvantitativ data i en enda MR-skanning. 

Läs mer

Elop Attentec IoT-lösningar

Cibes Lift Group

Industri

Cibes önskade handla upp en IoT-lösning för sina hissar hjälpte Attentec identifiera Cibes behov och utifrån dem utforma ett upphandlingsunderlag, ta fram förslag på möjliga leverantörer och underlag för att utvärdera inkomna offerter. 

Läs mer

Elop Attentec IoT-lösningar

Elop

Byggindustri

Attentec har tillsammans med Elop utvecklat programvaran i ultraljudsscannern och den tillhörande molntjänsten. 

Läs mer

Elop Attentec IoT-lösningar

Östgötatrafiken

Transport

Attentec  tillsammans med Östgötatrafiken testar hur nya tekniker inom AI kan användas för att förenkla och förbättra arbetet med ruttplanering. 

Läs mer

Micropower Group

Fordonsindustri

I samarbete med Attentec utvecklar bolaget systemet “Get Cloud” för att fjärrövervaka och optimera batteriladdning i industriella tillämpningar.

Läs mer

Carbex

Energi

Tack vare i-BRUSH kan viktiga förslitningsdetaljer i t ex vindkraftverk övervakas på distans och väsentlig information presenteras bekvämt och överskådligt på en dator eller smart telefon.

Läs mer

Hylte Jakt & Lantman

Jakt

Attentec utvecklar och förvaltar bl a molntjänsten Molnus, som riktar sig till markägare, jägare och andra brukare av åtelkameror. 

Läs mer

Qlean Scandinavia

Industri

Attentec har utvecklat en lösning så att Qlean Scandinavia kan fjärravläsa kritiska mätvärden i processen.

Läs mer

Ocean Modules

Industri

Attentec ansvarar för utveckling och underhåll av Ocean Modules patenterade programvara SPOT.ON som samlar in värdefull data från deras fjärrstyrda undervattensfarkoster.

Läs mer

Consilium

Sjöfart

Attentec har bidragit med arkitektur och utveckling av Consiliums lösning. Consilium och Attentec har i samarbete skapat en användarvänlig och säker lösning baserad på modern webbteknik. Läs mer

Scanmar

Fiske

Attentec utvecklar mjukvara och användargränssnitt för nästa generation av Scanmars system.

Läs mer

Telia Play

Streamingtjänst

Attentec utvecklar delar av en streaming media-tjänst där allt innehåll som Telia har distribueras via webb och appar.

Läs mer

Norrlandsvagnar

Fordon

Tillsammans med Attentec utvecklar bolaget “Norrlandsvagnar Remote”, en tjänst som gör att du via din dator, läsplatta eller smartphone kan bevaka och styra en mängd funktioner på distans. 

Läs mer

Nevion

Streamingtjänst

Nevion utvecklar lösningar för att tillförlitligt, säkert och i realtid kunna överföra media av proffskvalitet, från till exempel idrottsevenemang som Champions League.

 Läs mer

Vårt mål är 100% nöjda kunder

Vad säger våra kunder?

Vi på Attentec drivs av att utveckla just de specifika lösningarna som förenklar och förbättrar våra kunders vardag.

“Hos Attentec har vi funnit en kunnig och drivande partner som kompletterar vårt interna kunnande inom energilagring, produktutveckling och IoT-lösningar. Tillsammans skapar vi nya affärsmöjligheter med en marknadsledande IoT-lösning som gör det dagliga arbetet med våra produkter enklare och roligare för våra kunder.”

Henrik Litsin
CTO, Micropower Group

“Attentec har medverkat från tidiga prototyper till den framgångsrika lansering av vårt underhållnings-innehåll på de nya plattformarna.”

Marius Sonvoll Haugen
Telia

i-BRUSH – en världsnyhet!

KUNDCASE: Carbex

Tack vare i-BRUSH kan alla typer av kolborstar övervakas på distans och väsentlig information presenteras bekvämt och överskådligt på en dator eller smart telefon. Kostnader för underhåll och oplanerade driftstopp kan på detta sätt minimeras.

Remote Playback: “The facts. On demand.”

KUNDCASE: Consilium

Consilium tillverkar bland annat “svarta lådor” för fartyg, där viktig data lagras och skyddas. Med det nya systemet Remote Playback ger de nu sina kunder kontinuerlig tillgång till fartygsdata och ökar säkerheten för både besättningar och redare.

Norrlandsvagnar Remote, fjärrstyrning av arbetsvagnar

KUNDCASE: Norrlandsvagnar

Tillsammans med Attentec utvecklar bolaget “Norrlandsvagnar Remote”, en tjänst som gör att du via din dator, läsplatta eller smartphone kan bevaka och styra en mängd funktioner på distans och optimera allt från säkerhet och driftsekonomi till komfort och miljöansvar.