SPOT.ON – insamling av data från fjärrstyrda undervattensfarkoster

Ocean Modules utvecklar undervattensfarkoster. Till dessa farkoster finns ett system för att följa och dokumentera uppdrag, Spot.On.

Lösning:
Attentec ansvarar för utveckling och underhåll av Ocean Modules patenterade programvara SPOT.ON som samlar in värdefull data från deras fjärrstyrda undervattensfarkoster. Genom ett agilt arbetssätt och kunskap inom modern programvaruutveckling får Ocean Modules en effektiv och kvalitetssäkrad vidareutveckling med möjlighet att påverka funktionsinnehåll och leveranstid.

Samarbetet inleddes med ett uppdrag att säkra kvaliteten i befintlig kod och utvecklades till att Attentec nu fungerar som Ocean Modules externa mjukvaruutvecklingsavdelning för SPOT.ON.

”Det jag ångrar mest är att jag väntade i 9 år innan jag anlitade Attentec”
– Claes Drougge, styrelseordförande Ocean Modules

R

Ökad effektivitet

R

Minskade risker

R

Ökad omsättning

Anders Englund

Anders Englund

Expert inom IoT och kundansvarig

Kontakta mig om du vill veta mer om affärsnytta med IoT-lösningar.

Tel. 070-620 96 59
anders.englund@attentec.se

i-BRUSH – en världsnyhet!

KUNDCASE: Carbex

Tack vare i-BRUSH kan alla typer av kolborstar övervakas på distans och väsentlig information presenteras bekvämt och överskådligt på en dator eller smart telefon. Kostnader för underhåll och oplanerade driftstopp kan på detta sätt minimeras.

Remote Playback: “The facts. On demand.”

KUNDCASE: Consilium

Consilium tillverkar bland annat “svarta lådor” för fartyg, där viktig data lagras och skyddas. Med det nya systemet Remote Playback ger de nu sina kunder kontinuerlig tillgång till fartygsdata och ökar säkerheten för både besättningar och redare.

Norrlandsvagnar Remote, fjärrstyrning av arbetsvagnar

KUNDCASE: Norrlandsvagnar

Tillsammans med Attentec utvecklar bolaget “Norrlandsvagnar Remote”, en tjänst som gör att du via din dator, läsplatta eller smartphone kan bevaka och styra en mängd funktioner på distans och optimera allt från säkerhet och driftsekonomi till komfort och miljöansvar.

Några av våra nöjda kunder