Fjärravläsning som förenklar och effektiviserar

Qlean Scandinavia använder ultrarent kallt vatten för att miljövänligt rengöra ytor, fasader och komponenter åt kraftbolag, fastighetsbolag, fastighetsförvaltare, målerier och industrier.

Lösning:
Attentec har utvecklat en komplett telematiklösning åt Qlean Scandinavia för att fjärravläsa kritiska mätvärden i processen.

Attentecs lösning säkerställer kvaliteten på vattnet, ökar tillgängligheten på Qlean Scandinavias vattenrenare, minskar servicekostnaderna och ger möjlighet till nya affärsmodeller för Qlean.

“Fjärravläsning av kritiska driftsparametrar öppnar helt nya marknader för Qlean. Nu kan vi erbjuda kvalitetssäkrade, miljövänliga och effektiva tvättlösningar till tillverkande industri utan att behöva bygga upp en dyr underhållsorganisation.”

– Petra Hammarstedt, VD Qlean Scandinavia

R

Ökad effektivitet

R

Minskade risker

R

Ökad omsättning

Anders Englund

Anders Englund

Expert inom IoT och kundansvarig

Kontakta mig om du vill veta mer om affärsnytta med IoT-lösningar.

Tel. 070-620 96 59
anders.englund@attentec.se

i-BRUSH – en världsnyhet!

KUNDCASE: Carbex

Tack vare i-BRUSH kan alla typer av kolborstar övervakas på distans och väsentlig information presenteras bekvämt och överskådligt på en dator eller smart telefon. Kostnader för underhåll och oplanerade driftstopp kan på detta sätt minimeras.

Remote Playback: “The facts. On demand.”

KUNDCASE: Consilium

Consilium tillverkar bland annat “svarta lådor” för fartyg, där viktig data lagras och skyddas. Med det nya systemet Remote Playback ger de nu sina kunder kontinuerlig tillgång till fartygsdata och ökar säkerheten för både besättningar och redare.

Norrlandsvagnar Remote, fjärrstyrning av arbetsvagnar

KUNDCASE: Norrlandsvagnar

Tillsammans med Attentec utvecklar bolaget “Norrlandsvagnar Remote”, en tjänst som gör att du via din dator, läsplatta eller smartphone kan bevaka och styra en mängd funktioner på distans och optimera allt från säkerhet och driftsekonomi till komfort och miljöansvar.

Några av våra nöjda kunder