Ny generation av världsledande produkt

Scanmar är världsledande på system som ökar effektivitet och vinst för trålfiskare.

Lösning:
Attentec utvecklar mjukvara och användargränssnitt för nästa generation av Scanmars system. Data från trådlösa sensorer presenteras på fiskefartygets brygga med Scanmars tydliga och kraftfulla illustrationer av viktiga styrparametrar.

Attentec ger Scanmar en attraktiv och användarvänlig lösning baserad på framtidssäker teknologi. Agil utvecklingsmetodik säkerställer leverans enligt produktplaner.

Samarbetet inleddes med lösningen ScanNoise, ett revolutionerande system för att monitorera hur fartyget påverkar fisken. När det projektet var avslutat fortsatte samarbetet genom att Attentec utvecklar Scanmars nya lösning som presenterar all information på fartygets brygga.

 

R

Ökad omsättning

R

Minskade risker

R

Ökad effektivitet

Anders Englund

Anders Englund

Expert inom IoT och kundansvarig

Kontakta mig om du vill veta mer om affärsnytta med IoT-lösningar.

Tel. 070-620 96 59
anders.englund@attentec.se

i-BRUSH – en världsnyhet!

KUNDCASE: Carbex

Tack vare i-BRUSH kan alla typer av kolborstar övervakas på distans och väsentlig information presenteras bekvämt och överskådligt på en dator eller smart telefon. Kostnader för underhåll och oplanerade driftstopp kan på detta sätt minimeras.

Remote Playback: “The facts. On demand.”

KUNDCASE: Consilium

Consilium tillverkar bland annat “svarta lådor” för fartyg, där viktig data lagras och skyddas. Med det nya systemet Remote Playback ger de nu sina kunder kontinuerlig tillgång till fartygsdata och ökar säkerheten för både besättningar och redare.

Norrlandsvagnar Remote, fjärrstyrning av arbetsvagnar

KUNDCASE: Norrlandsvagnar

Tillsammans med Attentec utvecklar bolaget “Norrlandsvagnar Remote”, en tjänst som gör att du via din dator, läsplatta eller smartphone kan bevaka och styra en mängd funktioner på distans och optimera allt från säkerhet och driftsekonomi till komfort och miljöansvar.

Några av våra nöjda kunder